Triversum


Triversum is een specialistische divisie voor kinder- en jeugdpsychiatrie binnen GGZ Noord-Holland-Noord. Wij helpen kinderen en jongeren van 0-18 jaar met psychiatrische problemen. Kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor diagnostisch onderzoek, voor ambulante en (dag) klinische behandeling en voor crisisopname. Daarnaast bieden we intensief ambulante zorg in de thuissituatie.

Welke psychiatrische problemen behandelt Triversum
Triversum onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren die problemen hebben in de manier waarop ze denken, doen of voelen. De meest voorkomende problemen zijn autisme, ADHD, eetstoornissen, depressie en angstaanvallen.

Hoe behandelt Triversum
Samen met u en uw kind gaan we kijken wat er aan de hand is. Na het stellen van de juiste diagnose proberen we de problemen van uw kind op te lossen. Sommige problemen kunnen niet opgelost worden. Dan leren wij u, uw kind en de directe omgeving om er zo goed mogelijk mee om te gaan.

Ieder kind is uniek
Triversum biedt behandeling op maat, waarbij wij streven de behandeling zo licht als mogelijk en zo intensief als nodig te maken.