15 juli livestream landelijke autismennetwerken

Iedereen binnen het autismenetwerk Noord-Holland Noord is van harte uitgenodigd op de livestream op 15 juni 2022 van 16:00 – 17:00 uur. De regionale autismenetwerken geven in deze livestream een kijkje achter de schermen.

Het landelijk Autismenetwerk Nederland bestaat uit de coördinatoren van de regionale autismenetwerken. In alle autismenetwerken vinden netwerkbijeenkomsten plaats en komen uiteenlopende initiatieven tot stand  in samenwerking met regionale en soms ook landelijke partijen.

Landelijke dag

De coördinatoren hebben op 15 juni een dag met een energiek en dynamisch programma met als afsluiting de livestream. Het autismenetwerk West Brabant  is gevestigd in Magazijn076  en deze dag de gastheer/vrouw voor de coördinatoren.  


Aan het einde van de dag lanceren de gezamenlijke netwerken de websitepagina met sfeerimpressies, podcasts en foto’s.  In de livestream interviewt Lars Sørensen een aantal coördinatoren en presenteert stukjes uit de filmpjes en podcast die op de website ‘in de etalage’ staan. Ook zullen we vragen beantwoorden die in de chat aan ons gesteld worden.

Onze bijdrage

Vanuit Noord-Holland Noord hebben we een podcast ingezonden, waarin de coördinator van het NVA-huis Noord-Holland Noord samen met één van de 20 vrijwillige gastvrouwen in gesprek is over gelijkwaardig samenwerken en laagdrempelige informatie voor en door mensen met autisme, over autisme, hulpmiddelen, regionale activiteiten en lotgenotencontact.

De afgelopen jaren hebben we samen de bouwstenen verzameld die relevant zijn voor netwerksamenwerking.
Onder andere door een concrete handreiking op te leveren, zodat (nieuwe) coördinatoren het wiel niet opnieuw uit hoeven te vinden. Tegelijkertijd is er in de regio’s voldoende ruimte voor autonomie en is iedere regio is anders. Ieder mens is anders. De overeenkomst is de ontmoeting en verbinding. In de verbinding staat de beweging!  

We hopen dat je meekijkt!
Aanmelden hoeft niet, je kunt gratis meekijken op 15 juni om 16:00 uur via de livestream.   Ben je verhinderd? De livestream kun je op een later moment terug kijken.  De link om terug te kijken vind je terug op livestream