Autismeweek 2022 – Open Huis bij Kop-Zorg Alkmaar

Op vrijdag 8 april opent Kop-Zorg ’s ochtends de deuren, op locatie van haar Kinderkookcafé in Alkmaar. Vanaf 9.00 tot 11.00 bent u welkom voor ene kop koffie of thee, met al uw vragen over autisme en de verschillende manieren waarop Kop-Zorg kinderen en jongvolwassenen met autisme in de regio Alkmaar ondersteunt.

Dit open huis is een leuke, laagdrempelige manier om eens letterlijk en figuurlijk een kijkje te nemen in de keuken van Kop-Zorg en om meer te leren over jongeren en autisme.

Voor wie: professionals, ouders, jongeren én gewoon geïnteresseerden die meer willen weten over autisme
Adres: Zilverstraat nummer 1, Alkmaar
Kosten: geen
Aanmelden: hoeft niet, kom gewoon lekker langs!

Over Kop-Zorg
Kop-zorg is een organisatie gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen, jongeren en jong-volwassenen met autisme. Dit kan door begeleiding bij wonen, met activiteiten, in de (huis) werkbegeleiding, bij werk of met sport of kook-activiteiten. Ook aan ouders is gedacht, zo is er ook een tak die zich richt op opvoeden en een opvoedcafé waarin ouders van jongeren met autisme en/of adhd ervaringen kunnen uitwisselen.

Meer informatie: www.kop-zorg.nl

Andere activiteiten in de autismeweek in Noord-Holland Noord

Tijdens de landelijke autismeweek (2-9 april 2022) vinden er vanuit ons netwerk diverse regionale activiteiten plaats. Zo kun je bijvoorbeeld ook (gratis) een lezing bijwonen van auteur Marjolijn Schreiver op woensdag 6 april, 9.00. Zij schrijft en spreekt over het krijgen van een diagnose op latere leeftijd en hoe het is om ouder te worden als mens met autisme. Lees hier meer over deze lezing