Cursus Nu even ik!

Het Regionaal Autisme Centrum Zuid-Kennemerland start in samenwerking met het CJG op maandagmiddag 23 september met de gratis cursus Nu even ik!, voor voor kinderen uit groep 4 tot en met 8 van de basisschool uit Haarlem en omgeving, die een broer of zus met autisme hebben.

In deze cursus ontmoet je andere brusjes waarmee je ervaringen en kunt tips uitwisselen. Dit doen we door creatieve opdrachten, met elkaar te praten of spelletjes met elkaar te doen. Het zijn vooral leuke middagen waarin herkenning en plezier het belangrijkst zijn. De cursus bestaat vier bijeenkomsten voor kinderen, telkens op een maandag van 15.30 tot 17.00 uur in De Gentiaan, aan de Flevoplein 7 te Haarlem. Aan het einde van de cursus neem je een map mee naar huis over wat je hebt gemaakt en geleerd.

Aanmelden en meer informatie
Deelname is kosteloos. Ook is er een ouderbijeenkomst waarbij ze vertellen over ervaringen die ze met de kinderen hebben opgedaan. Ouders kunnen met elkaar in gesprek en ontvangen informatie. Voor meer informatie, ga naar www.rac-zk.nl of www.samenopgroeien.nu.