Werken met (huis)dieren in de begeleiding van cliënten met autisme


Op woensdag 2 maart, van 19.00-20.30, nodigen Nadine Blom en Tess Smit de leden van ons netwerk graag uit voor een online bijeenkomst over de toepassing van dieren bij de begeleiding van cliënten met autisme. Zij zijn beiden werkzaam als autisme coach/ ambulant begeleider bij ACB, Autisme Coaching en Begeleiding in Nieuwe Niedorp en passen hier hun kennis en ervaring van hun opleiding toe bij hun de begeleiding van jongeren met autisme.

Op de avond zouden zij jullie graag meenemen in hun ervaring, de achterliggende expertise en hun wens om hier in de regio met meer professionals samen praktijk ervaring op te doen.

Ben je er bij? Vanwege de geldende beperkingen vindt deze inleiding digitaal via Zoom plaats. Bij voldoende animo wellicht later dit jaar een live vervolg/verdieping op een locatie mét dieren en cliënten om verdere kennis en ervaringen met elkaar te delen!

Voor wie?: De avond is gratis, en bedoeld voor professionals in Noord-Holland Noord die werken met en voor mensen met autisme en benieuwd zijn hoe een (eigen) huisdier of extern coach-dier ingezet kan worden in de begeleiding.

Aanmelden voor 2 maart via: https://forms.gle/ChokBXiHLiUsgPrB6