Geplaatst op

EEN NIEUWE NAAM: TRIVERSUM WORDT GGZ NOORD-HOLLAND-NOORD JEUGD & GEZIN

GGZ NHN biedt de zorg voor kinderen, jongeren en hun ouders aan onder een nieuwe naam: GGZ Noord-Holland-Noord jeugd & gezin. “Deze nieuwe naam sluit goed aan bij de zorgvraag die er tegenwoordig aan ons wordt gesteld”, zegt Thessa Mous, directeur zorg bij de divisie. “Een gezond gezinssysteem is de belangrijkste factor om gezond op te groeien. Onze aandacht gaat daarom steeds meer uit naar het gezin. Ik ben blij dat we dat nu ook in onze naam uitdragen”.

Directeur bedrijfsvoering Erik Koch vult haar aan: “In 2018 fuseerde Triversum met GGZ NHN. We pakken steeds meer zaken op met andere divisies en ketenpartners, bijvoorbeeld de nieuwe High Intensive Care (HIC) in Heiloo. Het is het juiste moment om de oude naam Triversum, na 25 jaar, achter ons te laten.”